İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta yarın açılıyor

İzmit Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, kente yeni vizyon katacak İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta’nın açılışı yarın gerçekleştirilecek. Açılışta parktaki lavantaların hasadı da yapılacak

İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta yarın açılıyor
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, kente yeni vizyon katacak İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta yarın saat 18.30’da gerçekleştirilecek törenle açılacak. Açılışa Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve CHP Parti Meclisi üyesi Gökhan Günaydın da katılacak.  Açılışta, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ekimi yapılan lavantaların da hasadı yapılacak.

SERVİS KALDIRILACAK

İzmitlilere yeni bir sosyalleşme alanı olarak kazandırılan tesisin açılışı öncesi birçok renkli etkinlik gerçekleştirilecek. Çayırköy Mahallesi Korukent Caddesinde bulunan tesisin açılışına katılmak isteyen vatandaşlar Cumhuriyet Parkındaki otobüs duraklarından saat 17.30’da, Çayırköy Mahallesi Gölkent Malazgirt Meydanından saat 18.00’da kalkacak servisleri kullanabilirler.

İzmit Lavanta Parkı ve Gülümse Kafe Lavanta yarın açılıyor

04 Ağu 2022 - 22:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.