Kocaelispor ile Panzo arasında anlaşma çıkmadı

Kocaelispor’un savunma takviyesi için bir süredir görüştüğü İngiliz futbolcu Jonathan Panzo ile sözleşme süresi ve şartlarında uzlaşma sağlanamayınca transfer görüşmeleri sona erdi

Kocaelispor’un savunma hattını güçlendirmek amacıyla bir süredir temas halinde olduğu İngiliz futbolcu Jonathan Panzo ile yapılan transfer görüşmelerinden sonuç çıkmadı. Tarafların anlaşmaya varamaması üzerine transfer süreci sona erdi.

SÖZLEŞME ŞARTLARINDA UZLAŞMA SAĞLANAMADI
Yeşil-siyahlı kulüpten konuya ilişkin yapılan bilgilendirmede, Panzo ile gerçekleştirilen görüşmelerde özellikle sözleşmenin süresi ve diğer maddeler konusunda ortak noktaya ulaşılamadığı belirtildi. Kocaelispor tarafından yapılan açıklamada, “Futbolcu Jonathan Panzo ile yapılan transfer görüşmelerinde sözleşme süresi ve genel olarak sözleşme şartlarında anlaşma sağlanamadığı için futbolcu ile sözleşme görüşmeleri sonlandırılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

GÖZLER YENİ ADAYLARA ÇEVRİLDİ
Panzo transferinin gerçekleşmemesinin ardından Kocaelispor’da savunma bölgesine yapılması planlanan takviye için çalışmaların devam etmesi bekleniyor. Yeşil-siyahlı yönetimin alternatif oyuncular üzerinde değerlendirmelerini sürdüreceği öğrenildi.

19 Ağu 2026 - 23:03 - Spor

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.