Devrim Bal’dan Kocaelili belediyelerde çifte standart tepkisi!

İzmit Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Devrim Bal, İzmit’te hizmet araçlarının satın alınmasını engelleyip Başiskele’de yetki verilmesini eleştirerek, “Allah’tan Başiskele’de Sayın Tutuş gibi bir meclis üyesi grup başkanı yok da Başiskele halkının paraları artık kiralamalara gidip heba olmayacak” dedi

Devrim Bal’dan Kocaelili belediyelerde çifte standart tepkisi!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hizmet aracı satın alım talebi AKP ve MHP’lilerin oylarıyla reddedilirken Başiskele’de araç satın alınması için belediye başkanı yetki istedi. Karar tüm partili meclis üyelerinin oy birliği ile meclisten geçerken İzmit Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Devrim Bal Cumhur İttifakı’na seslendi. 

İZMİT BELEDİYESİ ÖRNEK OLDU

Sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan Bal, “Anlaşılan o ki Sayın Tutuş Ak Partili vatandaşlarımızı da Ak Partili belediye başkanlarını da ikna edememiş. Allah’tan Başiskele’de Sayın Tutuş gibi bir meclis üyesi grup başkanları yok da Başiskele halkının paraları artık kiralamalara gidip heba olmayacak. Kocaeli’ye örnek olan İzmit Belediyesine bir kez daha teşekkür ederiz. 

03 Ağu 2022 - 11:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.