CHP teşkilatı ve İKM'den İzmit esnaf toplantısı!

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği, ziyarette bulunan CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Kocaeli CHP Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya'ya teşekkür etti

CHP teşkilatı ve İKM'den İzmit esnaf toplantısı!
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği,  Kocaeli CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Kocaeli CHP Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ile bir araya geldi. İzmit esnafının sıkıntılarını dinleyen CHP teşkilatı,"bayram öncesi esnafın alışverişine destek olacaklarını " ifade etti. İKM'den yapılan açıklama ise şöyle;

"Kocaeli CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Kocaeli CHP Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İKM olarak İzmit esnaf toplantısı yaparak dertlerini dinlediler . Bu süreçte yapılan zamlar,fiyat artışları, elektrik.doğalgaz’da yaşanan zamlar esnafımızın belini bükmüş ve ödeyemez duruma gelmiştir. İnsanların çeklerini senetlerini kiralayacak duruma geldiği şu günlerde esnaflarımız dertlerini anlatarak bilgilendirdi..Bayrama kadar izmit Fethiye caddesi ve İstiklal caddesi ince asfalt atılarak bayram öncesi esnafın alışverişine destek olacaklarını söyledi. Bu güzel ziyaret için kendilerine teşekkür ederiz."

CHP teşkilatı ve İKM'den İzmit esnaf toplantısı!

31 Mar 2022 - 18:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.