Tutuş: "İzmit Belediyesi'nde siyasiler işlerini yapmayınca, memurlar siyaset yapıyor"

AK Parti İzmit Belediyesi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, lavanta bahçelerini gündeme getirerek İzmit Belediyesi'ni eleştirdi

Tutuş: "İzmit Belediyesi'nde siyasiler işlerini yapmayınca, memurlar siyaset yapıyor"
Haber albümü için resme tıklayın

Ak Partili Meclis Üyeleri Muharrem Tutuş ve Şener İnce’nin Durhasan ve Karaabdülbaki Mahallelerindeki lavanta bahçelerinin bakımsızlığı ve halkın paralarını havaya saçıldığına dair yerel ve ulusal basına çıkan haberler üzerine İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve Basın Danışmanı Cem Şakoğlu açıklama yapmıştı. Yapılan açıklamanın ardından AK Parti İzmit Belediyesi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"İzmit Belediyesi'nde siyasiler işlerini yapmayınca, memurlar da siyaset yapıyor... Dün, "lavanta bahçesinin yabani otlarını temizliyoruz." diyen belediye başkan yardımcısı, Bugün ise, sağlam kalan lavantaların içinde poz verip "zaten temizdi, kıyıda köşede fotoğraf çekilip siyaset yapıyorsunuz." demiş.
Kim bu belediye başkan yardımcısı; 657 sayısı devlet memurları kanununa tabi bir memur. Yani siyaset yasağı olan bir çalışan..."

19 Tem 2021 - 21:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.