İzmit Belediyesi’nden kitapçı esnafına destek 

Pandemi nedeniyle okulların uzaktan eğitimle devam etmesi kitapçı esnafını da olumsuz etkilerken, İzmit Belediyesi kütüphaneler için kitap satın alarak kitapçı esnafına destek oldu

İzmit Belediyesi’nden kitapçı esnafına destek 
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in pandemiden etkilenen esnaf ve vatandaşlar için duyurduğu ikinci destek paketinde kitapçılar da unutulmadı. Okulların kapalı olması ve uzaktan eğitimle devam etmesi nedeniyle kitapçı esnafının da sıkıntıya düşmesi nedeniyle İzmit Belediyesi kitapçı esnafı için devreye girdi. Kütüphanelerde yer alacak kitapları esnaftan satın alan İzmit Belediyesi böylelikle kitapçı esnafına da bir nebze olsun destek oldu.

 

29 Oca 2021 - 12:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.