İstanbul'da son dakika deprem! İzmit'te hissedildi!

İstanbul'da bugün saat 14.00 sıralarında deprem meydana geldi! Deprem İzmit'te de hissedildi. Depremin şiddeti 5.8 olarak açıklandı.

İstanbul'da son dakika deprem! İzmit'te hissedildi!
Haber albümü için resme tıklayın

İZMİT DEPREM İLE SALLANDI

İstanbul Silivri açıklarında bugün saat 14.00 sıralarında deprem meydana geldi! AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada depremin şiddeti 5.8 olarak belirtildi. Deprem Kocaeli, Bursa, Yalova, Sakarya ve Düzce'de hissedildi. İzmit'te bazı okullardaki öğrenciler tedbir amaçlı tahliye ediliyor. Deprem sonucunda herhangi can ve mal kaybı yaşanmadığı açıklandı.

5.8 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi depremin büyüklüğünü 5.9, AFAD ise 5.8 olarak açıkladı. Kandilli Rasathanesi önce depremin büyüklüğünü 5.7 olarak açıkladı.

SOKAĞA DÖKÜLDÜLER

Deprem sonrası vatandaşlar olası bir tehdite karşı önlem amaçlı sokağa döküldü.

GÜNDEM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

26 Eyl 2019 - 14:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.