İzmit Belediyesi kurtarma ekipleri Elazığ’a yola çıktı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in talimatı üzerine İzmit Belediyesi Arama Kurtarma Ekipleri Elazığ Sivrice’ye yola çıkmak üzere harekete geçti.

YARDIM İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yurt dışında bulunmasına rağmen hemen Elazığ'a yardım için harekete geçti.

‘HAREKETE GEÇTİK’

Başkan Hürriyet, İzmit Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerini harekete geçirerek Sivrice’ye bir an önce yola çıkmaları için talimat verdi. Hürriyet'in talimatı üzerine ekipler Sivrice’ye yola çıkmak üzere hazırlıklarını tamamladı. Başkan Hürriyet yaptığı açıklamada, "Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından İzmit Belediyesi olarak harekete geçtik" dedi

‘DURUMUN HASSASİYETİNİN FARKINDAYIZ’

Başkan Hürriyet, "Depremi en iyi bilen kent olarak durumun hassasiyetinin farkındayız. Dualarımız ve yardımlarımız Elazığlı vatandaşlarımızla olacak" açıklamasında bulundu.

Gündem Haberleri İÇin TIKLAYINIZ...

25 Oca 2020 - 00:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.