D-100’de trafiği birbirine kattı! Makasçı sürücü kamerada

İzmit geçişinde yoğun saatlerde araçların arasına girerek peş peşe şerit değiştiren sürücünün tehlikeli hareketleri cep telefonu kamerasıyla görüntülendi

Büyütmek için resme tıklayın

İzmit D-100 Karayolu’nda yoğun trafik içerisinde ilerleyen bir otomobil sürücüsü, yaptığı tehlikeli manevralarla hem kendi güvenliğini hem de diğer araçlardaki sürücüleri riske attı. Araçların arasından art arda şerit değiştiren sürücünün o anları, trafikte bulunan başka bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

D-100’de trafiği birbirine kattı! Makasçı sürücü kamerada

YOĞUN TRAFİKTE TEHLİKELİ MANEVRALAR

Olay, D-100 Karayolu’nun İzmit geçişinde Orduevi ile Halkevi arasındaki bölümde yaşandı. Trafiğin yoğun olduğu sırada ilerleyen otomobilin sürücüsü, bir anda şeritler arasında geçiş yapmaya başladı. Hızlı şekilde manevra yapan sürücünün, araçlar arasındaki mesafeyi dikkate almadan ilerlemesi çevredeki sürücüler için tehlike oluşturdu. Yaşananlar, arkadan seyreden bir araçta bulunan vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi.

D-100’de trafiği birbirine kattı! Makasçı sürücü kamerada

SÜRÜCÜNÜN TESPİT EDİLMESİ İSTENDİ

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından vatandaşlar, trafikte tehlike oluşturan sürücünün belirlenerek hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istedi. Öte yandan görüntüler üzerine polis ekiplerinin söz konusu sürücünün tespit edilmesine yönelik inceleme başlatması bekleniyor.

13 Eyl 2026 - 10:17 - Asayiş

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.