BAKİ KOMSUOĞLU’NDA GERÇEKLEŞECEK
Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde saat 10.00’da düzenlenecek programda, meslek yüksekokullarında eğitim gören öğrencilerin iş dünyasıyla daha fazla temas kurmasını sağlayacak önemli bir iş birliğine imza atılacak.
3+1 MODELİ İÇİN PROTOKOL İMZALANACAK
Programda YÖK, Kocaeli Sanayi Odası ve Kocaeli Ticaret Odası arasında iş birliği protokolü imzalanacak. Protokolle, meslek yüksekokulu öğrencilerinin eğitim sürecinde işletmelerde daha fazla uygulamalı deneyim kazanması ve üniversite eğitimi ile iş hayatı arasındaki bağın güçlendirilmesi hedefleniyor.
SANAYİCİLER VE AKADEMİSYENLERLE BULUŞACAK
YÖK Başkanı Özvar, Kocaeli programında sanayiciler ve iş dünyasının temsilcilerinin yanı sıra öğretim üyeleriyle de görüşecek. Toplantılarda üniversite-sanayi iş birliğinin geliştirilmesi, mesleki eğitimin güçlendirilmesi ve yükseköğretimin üretim süreçleriyle daha fazla bütünleşmesine ilişkin değerlendirmeler yapılacak.
BİLİMPARK’I YERİNDE İNCELEYECEK
Özvar’ın programındaki bir diğer adres ise Kocaeli Üniversitesi’nin Yeni Nesil Araştırma Üssü KOÜ Bilimpark olacak. Buradaki araştırma ve geliştirme faaliyetlerini inceleyecek olan Özvar’a, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk tarafından bilimsel çalışmalar, inovasyon projeleri, teknoloji geliştirme faaliyetleri ve üniversite-sanayi iş birlikleri hakkında bilgi verilecek.
Özvar, Bilimpark ziyaretinin ardından Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ne geçerek üniversitenin sağlık alanındaki akademik ve bilimsel çalışmalarını da yerinde inceleyecek.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.