Kocaelispor’un yeni transferlerinden Tobias Fjeld Gulliksen, yeşil-siyahlı takımdaki hedefleri ve Türkiye kariyeriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Körfez Brunga Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan Norveçli futbolcu, Kocaelispor’a transfer olma kararının kariyeri açısından önemli olduğunu söyledi.
TÜRKİYE LİG'İNE ÖVGÜ
Yeni takımının mücadele edeceği Süper Lig hakkında görüşlerini paylaşan Gulliksen, Türkiye’de üst düzey ve rekabetçi bir futbol ortamıyla karşılaşmayı beklediğini ifade etti. Norveçli oyuncu, ligde birbirinden kaliteli futbolcuların bulunduğunu belirterek, Süper Lig’in kendisi için yeni ve önemli bir deneyim olacağını dile getirdi.
"PAZAR GÜNÜ ORTAYA ÇIKACAK"
Kocaelispor’un hafta sonunda oynayacağı karşılaşmaya ilişkin de konuşan Gulliksen, karşılaşmanın taktik açıdan farklı bir mücadele olacağına dikkat çekti. Her rakibe karşı farklı hazırlık yapılması gerektiğini belirten 22 yaşındaki futbolcu, Kocaelispor’un ve rakip takımın kendi oyun planını sahaya taşımaya çalışacağını söyledi. Gulliksen, hangi planın daha etkili olacağının ise maç sırasında belli olacağını ifade etti.
HÜCUMDA SORUMLULUK ALMAKTAN ÇEKİNMİYOR
Kendi oyun anlayışından da bahseden Gulliksen, özellikle hücum hattında üretken olmayı sevdiğini belirtti. Topla buluştuğunda rakip savunmanın dengesini bozacak hamleler yapmayı ve takım arkadaşları için pozisyon hazırlamayı amaçladığını söyleyen Norveçli oyuncu, gol yollarında da fırsat yakalamak istediğini ifade etti.
KOCAELİSPOR KARARINDA TARAFTAR ETKİSİ
Kocaelispor’dan teklif aldığı dönemde kulüp hakkında detaylı araştırma yaptığını anlatan Gulliksen, özellikle Kocaeli Stadyumu ve yeşil-siyahlı taraftarların kendisini etkilediğini söyledi. Transfer kararını verirken kulübün yapısını, takımın durumunu ve taraftarların ilgisini değerlendirdiğini belirten genç futbolcu, Kocaelispor’un kariyerinin bu döneminde kendisi için uygun bir seçenek olduğuna karar verdiğini ifade etti. Gulliksen, yeni takımında hem saha içinde hem de saha dışında önemli bir deneyim kazanacağına inandığını belirterek, Kocaelispor formasıyla başarılı bir dönem geçirmek istediğini dile getirdi.
8 VE 10 NUMARA VURGUSU
Birden fazla bölgede oynayabildiğini belirten Gulliksen, kendisini en rahat hissettiği mevkilerin ise orta sahanın hücuma dönük bölgeleri olduğunu söyledi. Özellikle 8 ve 10 numara pozisyonlarında daha etkili olduğunu düşündüğünü ifade eden Norveçli futbolcu, teknik ekibin kendisini hangi bölgede değerlendireceğinin ilerleyen süreçte netleşeceğini kaydetti.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.