Yığılcalılar 5. Geleneksel Piknik Şenliği'nde buluştu

Kocaeli Derince Yığılcalılar Derneği tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Geleneksel Piknik Şenliği, hemşehrileri bir araya getirdi. Derince Yenikent Mahallesi'nde bulunan Necati Gençoğlu (Çamlık) Mesire Alanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlar birlik ve beraberlik içerisinde keyifli bir gün geçiriyor.

Yığılcalılar 5. Geleneksel Piknik Şenliği'nde buluştu
Yığılcalılar 5. Geleneksel Piknik Şenliği'nde buluştu
Haber albümü için resme tıklayın

EĞLENCELİ AKTİVİTELER YAPILIYOR

Saat 13.00'te başlayan şenlikte, her yaştan katılımcıya hitap eden birçok etkinlik düzenlendi. Çocuklar için şişme oyun alanları ve eğlenceli aktiviteler kurulurken, katılımcılar yöresel oyun yarışmaları ile renkli anlar yaşadı. Gün boyunca devam eden etkinliklerde yemek ve içecek ikramları da yapılıyor. Programın başında ayrıca sergilenen Mehteran Takımı gösterisi de katılımcılardan büyük ilgi görürken, etkinlik kapsamında Ramazan Çelik, Kral Sinan, Aydın Yiğit ve Orkestra Heyecan sahne alarak sevilen eserlerini seslendirecek. Yığılcalılar 5. Geleneksel Piknik Şenliği'nde buluştu

TATİL ÇEKİLİŞİ HEYECANI

Şenliğin dikkat çeken etkinliklerinden biri de 3 gece 4 gün Ege Bölgesi tatili çekilişi olacak. Bunun yanı sıra düzenlenen çekilişlerle çeşitli hediyeler de gün içinde sahiplerini bulucak.Yığılcalılar 5. Geleneksel Piknik Şenliği'nde buluştu

TÜM KOCAELİLER DAVET EDİLDİ

Dernek yönetimi tarafından geçtiğimiz günlerde  yapılan davette, "Yığılca'nın kalbi 5 Temmuz Pazar günü Kocaeli'de atacak. Sen de bu büyük buluşmada yerini al. Yıllardır olduğu gibi bu yıl da aynı sofrada, aynı gönülde buluşuyor; birlik ve beraberliğimizi hep birlikte yaşatıyoruz." ifadelerine yer verilerek tüm vatandaşlar etkinliğe davet edimişti. Bugün etkinlik, hem Yığılcalıları bir araya getirmesi hem de birlik ve beraberlik mesajı vermesiyle yoğun ilgi gördü.

 

05 Tem 2026 - 16:43 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.