Arduç’a tepki: Yalancı şahitlik yapıyordun!

CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç’un il danışma kurulunda yaptığı konuşmanın ardından partili bazı isimler tepki gösterdi.

Arduç’a tepki: Yalancı şahitlik yapıyordun!
Haber albümü için resme tıklayın

CHP İzmit İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi, Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, Kocaeli’den bir milletvekilinin Serif Gökçe üzerinden seçim kazanamaz diye Vakko’dan takım elbisesine iddiaya girdiğini söylemişti. Vekilin ismini vermek için il danışma kurulu beklediğini söyleyen Arduç, bugün gerçekleşen il danışma kurulunda konuya dair uzun bir açıklama yaparak Yıldızlı’yı hedef aldı.


“YALANCI ŞAHİTLİK YAPIYORDUN”


Arduç’un konuşmasının bitmesi ve kürsüden inmesiyle kendisine tepkiler de gecikmedi. Arduç’a bazı partililer tepki gösterdi. “Sen bir yıl önce yalancı şahitlik yapıyordun” sözleri duyuldu

09 Haz 2024 - 15:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.