Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı 31 Mart Pazar günü yapılacak Yerel Mahalli İdari Seçimleri öncesinde seçim süreci ile ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada; CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Yıldızlı, Nail Çiler, Mühip Kanko, İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin, TBMM Geçmiş Dönem Başkanvekili Haydar Akar, eski milletvekili Hikmet Erenkaya, eski İl Başkanları Cengiz Sarıbay, Selim Yıldız, Necat Çakır, Keramettin Gençtürk, Cihan Altunyuva, İzmit eski İlçe Başkanları Gökhan Darcan, Hakan Çakar, Selman Yıldırım, Orhan Dönmez, Alparslan Seymen, il yöneticileri ve izmit ilçe yöneticileri katılım gösterdi. Heyet açıklamanın ardından İzmit Yürüyüş Yolu'nsa seçim çalışmalarında bulundu.
SON OYUMUZ SİSTEME GİRENE KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ
Toplantıda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Bülent Sarı seçimde iktidarın şoka uğrayacağını belirterek şunları söyledi: "Seçime artık sayılı saatler kaldı. Partim ve örgütümle gurur duyduğum bir süreç geçiriyoruz. Bu seçim gününde de sandıklara sonuna kadar sahip çıkacak, son oyumuz sisteme girene kadar mücadele edeceğiz! Devlet ve belediye imkanları ile seçim çalışması yapan AKP’nin karşısında dimdik duran örgütümüz, seçim akşamı Kocaeli’de adeta tarih yazarak emekliyi, işçiyi, öğrenciyi sömüren iktidara gerekli cevabı verecektir.
HALKIMIZ DÜNKÜ MİTİNGDE AK PARTİ'YE YETER DEDİ
Suya, ulaşıma, otoparklara yaptığı fahiş zamlarla, zam tarihini baştan yazan Tahir Bey ve tüm AKP’ye halkımız dünkü mitinglerinde yeter demiştir. Cumhurbaşkanının açıkladığı 85 bin kişinin değil,30 bin kişinin bile katılmadığı alanda vatandaş iktidara ilk tepkisini vermiştir. Kira, işsizlik, ekmek derdinin üstüne bir de mülteci sorunları ile boğuşan halkımız, 31 Mart akşamı iktidara kırmızı kartı gösterecektir.

BÜTÜN ADAYLARIMIZ TEK VÜCUT
Halkın dertlerinden kopuk olan Tahir Büyükakın kendi teşkilatlarından umudunu kesince aklınca Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine bulaşma ihtiyacı hissetmiştir. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği akıl dışı açıklamalar, ne siyasi ahlaka ne de bir belediye başkanına yakışan niteliktedir. İzmit Belediye Başkanımız ve adayımız Fatma Kaplan Hürriyet, bu şehre tekrardan sosyal demokrasiyi hatırlatmıştır. Hem Fatma hanım, hem 11 ilçe belediye başkan adayımız, hem de Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Atasoy Bilgin’in yanında aynı kararlılıkla, aynı azimle, tek vücut olarak mücadelemiz devam etmektedir .
BİZİM PARTİMİZDE TÜRKİYE'NİN MENFAATLERİ İÇİN KAVGA OLUR
Bunu gören Tahir Büyükakın çocuk gibi elinden tutup gezdirdiği İzmit adayının ve diğer ilçelerdeki adayların kötü gidişatının farkındadır. Hal böyleyken kendi koltuğu da sallantıda olunca mesnetsiz iddialarını artırmıştır. Genel Merkezimiz, Kocaeli İl örgütümüz, milletvekillerimiz, ilçe örgütümüz, gençlerimiz, kadınlarımız, geçmişte bu partide görev yapmış başkanlarımız tüm belediye başkan adaylarımızın arkasında kenetlenmiştir. Yıllardır fitne tohumları ekerek siyaset yapmaya çalışan AKP iktidarı bilsin ki bizim partimizde Türkiye’nin menfaatleri için kavga olur. Bizim kavgamız millet kavgasıdır, hizmet kavgasıdır. Biz kendileri gibi rant kavgasına tutuşmayız.

HALKIN ZAFERİNİ ENGELLEYEMEYECEKSİNİZ
Tüm ilçe belediyesi başkan adaylarımız ve büyükşehir belediyesi başkan adayımız Atasoy Bilgin bu partinin öz evlatlarıdır. Partimizin öz evlatlarıyla çıktığımız bu yol 31 Mart’ta zaferle taçlanacaktır. İktidar için her türlü oyuna girişenlere buradan sesleniyorum. Bu halk için hizmet etmemizin önüne geçemeyecek, 1 Nisanda Halkın zaferini engelleyemeyeceksiniz.

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.