İzmit Belediyesi yöneticileri Akça Camii Caddesi Esnafını dinledi

İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ve Hakan Yalçın kısa süre önce çalışmaların başladığı Akça Camii Caddesine giderek esnafla sohbet etti

İzmit Belediyesi kentin çehresini değiştirecek çalışmalarına Ömerağa Mahallesi Akça Camii Caddesi’nde sürüyor. İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu ve Hakan Yalçın çalışmaları yerinde inceleyerek bölge esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Koordinatörler çalışmaların hızla ilerlediğini ve kısa sürede sona ereceğini ifade etti. Esnaf da çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini iletti. 


IŞIL IŞIL OLACAK

Fen İşleri Müdürlüğünün öz kaynaklarıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Akça Camii Caddesi de Rauf Orbay, Cebesoy Köseoğlu, Mimar Sinan Sokak, İstiklal Caddesi gibi kentin cazibe merkezlerinden biri olacak.  Hızla ilerleyen çalışmalar kapsamında ilk olarak parke kaldırımlar döşeniyor. Eş zamanlı olarak yoldaki eski parkeleri de söken ekipler mineral parke ile bölgeyi konfora kavuşturacak. Yol yenileme çalışmalarının sona ermesinin ardından aydınlatmalar monte edilerek alan ışıl ışıl bir görünüme kavuşacak.

20 Ara 2023 - 19:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.