İzmit Çarşısı Üreticisi Burcu Bayram, 4. KOİDER Buluşmasında

İzmit Belediyesi bir girişimci kadına daha umut olurken,  İzmit Çarşısı Üreticisi Burcu Bayram, kendi markası Ötebery markası ile 4. KOİDER BAZAAR Türk Dünyası İş Kadınları Buluşmasında yerini aldı.

İzmit Belediyesi tarafından yerel ekonomiyi kalkındırma, esnafı, kadın üreticileri ve girişimcileri güçlendirme hedefiyle hayata geçirilen İzmit Çarşısı adı ile hayata geçirilen e-ticaret platformu Kadın Girişimcileri başarıya ulaştırmaya devam ediyor.  İzmit Çarşısı Üreticisi Burcu Bayram Ötebery markası ile 4. KOİDER BAZAAR Türk Dünyası İş Kadınları Buluşmasında stant açtı.


BAŞARILI İŞ KADINI

‘İzmit Çarşısı’ projesi ile çalışmalarına başlayan İzmit Çarsısı Üreticisi Burcu Bayram Ötebery  markası ile başarılı çalışmalara imza atıyor. Çalışmaları ile dikkat çeken Burcu Bayram, Ötebery markası ile 4. KOİDER BAZAAR Türk Dünyası İş Kadınları Buluşmasına katılarak adını tüm girişimci kadınlara duyurdu.

23 Eyl 2023 - 22:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.