Gökhan Darcan; Siyaset yarışından kopmayacağız

CHP İzmit İlçe kongresi gerçekleşiyor. Kongrede konuşma yapan mevcut başkan Gökhan Darcan, “Bugün son günümüz ama siyaset yarışından kopmayacağız. Başka bir platformda size sesleneceğimi bilmenizi isterim” dedi.

Gökhan Darcan; Siyaset yarışından kopmayacağız
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi İzmit ilçe kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor. 2 adaylı yapılacak olan kongrede Gökhan Ercan ve Cengiz Çakar yarışıyor. Kongreye CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Büyükşehir eski Başkanı Hikmet Erenkaya, CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Yardımcısı Caner Arduç, Bekirpaşa eski Belediye Başkanı Fikret Toker ve partililer katılım sağladı.

“BAŞKA BİR PLATFORMDA SİZE SESLENECEĞİMİ BİLMENİZİ İSTERİM”

Mevcut ilçe başkanı Gökhan Darcan kongrede konuşma gerçekleştirdi. Darcan, açıklamasında şu ifadeleri gerçekleştirdi;

“Bu görevi 1 Mart 2023’de almıştım. Çok kısa zaman sonra herkesin çok önemsediği ve tarihi dediğimiz bir yarışa dahil olduk. Bu süre zarfında hepimiz takip ettik. Elimizde ciddi eksiklikler vardı. Merkez ilçede 800 sandık görevlisi görevlendirdik. Yedek sandık görevlisi görevlendirdik. Kısa süre içerisinde 2 bin 500 tane partililerimizi görevlendirdik. Bu sorumluluğu alan tüm arkadaşlarımız gereğini yerine getirdi. Hepsine bir kez daha teşekkür ederim. Birinci seçim sonucunda hepimiz çok üzgündük. Tüm dava arkadaşlarımız ikinci seçimde çok daha fazla katkı sağladı. Bugün son günümüz ama siyaset yarışından kopmayacağız. Başka bir platformda size sesleneceğimi bilmenizi isterim. Hepinize tekrar teşekkür ederim” dedi.

Gökhan Darcan; Siyaset yarışından kopmayacağız
Gökhan Darcan; Siyaset yarışından kopmayacağız

02 Eyl 2023 - 12:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.