İzmit Belediyesi kaldırım işgallerine karşı çalışmalarına devam ediyor

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yol ve kaldırım işgallerine karşı esnaflar ile toplantılarına ara vermeden devam ediyor

İzmit Belediyesi kaldırım işgallerine karşı çalışmalarına devam ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentteki kaldırım ve yol işgallerine karşı çalışmalarına devam ediyor. Halkın huzur içinde yaşamına devam etmesi çalışmalarına devam eden ekipler, Kadıköy ve Erenler Mahalleleri Turan Güneş Caddesi üzerinde faaliyet gösteren endüstriyel mutfak ürünleri satan işletme sahipleri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Kadıköy Mahalle Muhtarı Mustafa Akdoğan ile Erenler Mahalle Muhtarı İhsan Sarı’da katıldı. 


DENETİM VE KONTROLLER DEVAM EDECEK

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve muhtarlar, yapılan toplantıda esnafların yaşamış oldukları sıkıntıları dinleyip iletilen şikâyetlere çözüm yolları üzerinde durdular. Toplantı sonunda, vatandaşların ailesi ile birlikte kaldırımları rahatça kullanabilmesi için alınacak önlemler esnaflara iletildi. Yapılan düzenleme sonrası zabıta görevlileri tarafından bölgede aralıksız denetim ve kontrollerin devam edeceği bildirildi.

İzmit Belediyesi kaldırım işgallerine karşı çalışmalarına devam ediyor

27 Tem 2023 - 16:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.