Taştekin’den Hürriyet’e: Tutarsız açıklamalar

İzmit Belediye Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Güzin Taştekin, “EYT emeklisi işçilerin tazminatlarını ödeme bahanesi bir türlü bitmedi” dedi.

Taştekin’den Hürriyet’e: Tutarsız açıklamalar
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Güzin Taştekin, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in EYT’li işçilerin tazminatlarının ödenmesi için ‘AK Parti ve MHP’li Meclis üyeleri arsa satışına onay vermedi’ dediği cümlelere yanıt verdi.

“İŞÇİLERİN TAZMİNATLARINI ÖDEME BAHANESİ BİR TÜRLÜ BİTMEDİ”

Taştekin yaptığı açıklamasında: “ Daha düne kadar, ‘Yer Satışlarını Engellediler’ diyen Fatma Hanım, bugün satılan yerlerin parası ile tazminat taksiti ödedik" diyor. Bu tutarsız açıklamalar sonucunda İzmit'li hemşerilerimiz de aslında, İzmit Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara itibar etmemeleri gerektiğini de görmüş oldu. Arsa satışına onay verdiğimiz halde, arsalar satıldığı halde, bu paranın hepsi ödenmesi gerektiği halde, EYT emeklisi işçilerin tazminatlarını ödeme bahanesi bir türlü bitmedi” dedi.

06 Tem 2023 - 12:28 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.