Ulaştırma Bakanı Kocaeli'ye geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kandıra Kaynarca yolu açılış törenine katılmak üzere yarın Kocaeli'ye geliyor.

Ulaştırma Bakanı Kocaeli'ye geliyor
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Kandıra Kaynarca Yolu 4,8 kilometrelik alan ile Çubuklu Osmaniye arasındaki 2,2 kilometrelik yol yarın açılıyor. Açılış törenine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da katılacak. Bakan Karaismailoğlu'nun yarın saat 11:00'da Kocaeli Valiliği'ne ziyaret gerçekleştirmesi bekleniyor. Valiliğin ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında bulunacak. Saat 14:00'da ise İzmit Kandıra Kaynarca Yolu Çubuklubala- Osmaniye varyantı açılış töreni gerçekleştirilecek.

24 Şub 2022 - 15:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.