Tutuş, Şanbaz Yıldız’ın bahçesine yaptığı yeni yapıyı sordu

AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’a ait olduğu belirtilen yapıyı gündeme getirdi

Tutuş, Şanbaz Yıldız’ın bahçesine yaptığı yeni yapıyı sordu
Haber albümü için resme tıklayın

Tutuş, Meclis Üyesi Güzin Taştekin’le birlikte verdiği önergede İzmit Körfez Mahallesi 602 Ada 25 Parselde bulunan binanın normalde yeşil alan olarak gözüken bahçesine yapılan yeni ek binayı sordu. Mevcut binanın kapalı alan bölümümü ikiye katlayan ve İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’a ait olduğu belirtilen yapının ruhsatlı ve iskanlı mı olduğu; ayrıca bu yeni yapıda iş yeri ve çalıştırma ruhsatının nasıl verildiğini sordu.

Tutuş, Şanbaz Yıldız’ın bahçesine yaptığı yeni yapıyı sordu

04 Oca 2022 - 16:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.