CHP’li meclis üyelerinden Kroman Çelik enerji santrali için suç duyurusu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri, Kroman Çelik fabrikası içerisindeki enerji santralindeki imar plan tadilatının iptali için mahkemeye başvurdu

CHP’li meclis üyelerinden Kroman Çelik enerji santrali için suç duyurusu
Haber albümü için resme tıklayın

CHP’li meclis üyeleri, Darıca’da kurulu bulunan Kroman Çelik Fabrikası’nın içerisindeki yapılan enerji santrali ile ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından imar plan tadilatının iptali için Kocaeli İdare Mahkemesine başvuru yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir ve bazı meclis üyelerinin de hazır bulunduğu suç duyurusunda partililer, imar plan tadilatının iptalini isterken; “Çevreye vereceği zarardan ötürü bir an önce bu proje iptal edilmelidir” dedi.

CHP’li meclis üyelerinden Kroman Çelik enerji santrali için suç duyurusu

11 Eki 2021 - 12:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.