Gülseven’in adı bu parkta yaşatılacak

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Sekreteri ve Derince Çınarlı Cem Evi Başkanı merhum Hüseyin Gülseven’in adının verildiği parkın açılışı geniş bir katılımla gerçekleşti.

Gülseven’in adı bu parkta yaşatılacak
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Derince Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği çalışmalar sonrasında 2020 yılında vefat eden Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Sekreteri ve Derince Çınarlı Cem Evi Başkanı Hüseyin Gülseven’in adının verildiği parkın açılışı geniş bir katılımla gerçekleşti. Çınarlı Mahallesi Ertuğrul Gazi Bulvarı üzerinde yer alan parkın açılış programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Ercan Geçmez, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İzmit Şubesi Tavşantepe Cemevi Başkanı Ali Ekber İncesu, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi Çınarlı Cemevi Başkanı İrfan Yoloğlu, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri ile bölge halkı katıldı.

 

AYGÜN VE BÜYÜKAKIN’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Programda açılış konuşmasını yapan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi Çınarlı Cemevi Başkanı İrfan Yoloğlu, “Başkanımız Hüseyin Gülseven’in adını yaşatmak adına teklifimizi kabul eden Derince Belediye Başkanımız Sayın Zeki Aygün’e ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a katkılarından dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Ercan Geçmez ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İzmit Şubesi Tavşantepe Cemevi Başkanı Ali Ekber İncesu da yaptığı konuşmalarda Başkan Aygün ve Büyükakın’a böyle anlamlı bir hizmetten dolayı teşekkürlerini iletti.

 

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Hüseyin Gülseven’in adının yaşatılmasından büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Başkan Büyükakın: “Sevinçle hüznün bir araya geldiği böyle bir günde sizlerle beraber olmaktan Hüseyin Gülseven’in adını buraya vererek yaşatmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Böyle bir teklifle gelindiğinde bize düşen dostluğun gereğini yapmaktı biz de öyle yaptık. Hüseyin Abi ile on yılı aşkın bir süredir tanışıyoruz. Birçok çalışmayı birlikte yaptık. Burada güzel bir park alanı oluşturuldu. Daha güzelini yapmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

13 Ağu 2021 - 11:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.