Sude Akarsu kurtarılamadı

İzmit Topçular Mahallesi’nde birlikte yaşadığı erkek arkadaşının evinde başından silahla vurulmuş olarak bulunan 18 yaşındaki Sude Akarsu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

Sude Akarsu kurtarılamadı
Haber albümü için resme tıklayın

Mutlu bir yuva kurmak için ailesinin karşı çıkmasına rağmen evden kaçan ve erkek arkadaşının evinde kalmaya başlayan 18 yaşındaki Sude Akarsu, dün akşam İzmit Topçular Mahallesi Hilal Sokak’taki evde başından vurulmuş olarak bulundu. Kanlar içerisindeki kızı görenler durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulansla talihsiz genç kız önce Kocaeli Devlet Hastanesi’ne ardından ise İzmit SEKA Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu kritik olan Sude Akarsu, bugün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Sude Akarsu kurtarılamadı

İNTİHAR MI CİNAYET Mİ?

Olayın ardından ise polis ekipleri tarafından birlikte yaşadığı ve evlilik hazırlığı yaptığı öne sürülen Onur Ö. ise gözaltına alındı. Buse Akarsu’nun intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği şuan için bilinmiyor. Ancak Sude Akarsu’nun sağ elini kullanmasına rağmen kurşunun sol tarafından girmesi iki ihtimali de düşündürüyor. Yine olaydan bir gün önce Sude Akarsu ve birlikte yaşadığı Onur Ö.’nün sosyal medya hesaplarına yanlarında silah ile birlikte koydukları fotoğraf da dikkat çekti. Olayda kullanılan silahın o olup olmadığı ise bilinmiyor.

 

Sude Akarsu kurtarılamadı

 

 

06 Ağu 2021 - 11:16 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.