Güney'den Çakar'a yanıt: 'Daha buluşmadan hizmetleri gösterdim'

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, "eğer İzmit Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri görmek istiyorsa beraber gezdirebiliriz. 15 yıldır kiraladıkları arabalara verdikleri parayı açıklasınlar" diyen CHP İzmit ilçe başkanı Hakan Çakar'a cevap verdi

Güney'den Çakar'a yanıt: 'Daha buluşmadan hizmetleri gösterdim'
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Büyük ihtimalle buluşma yerimiz AK Parti dönemi yapılan bu yer, diğer bir ifadeyle şehrin yeni çekim merkezi olan Eski Valilik Meydanı olacak. Eğer arabayla geldiyse büyük ihtimalle aracını bu meydanın altındaki tam otomatik, asansörlü otoparka bırakacak ki, burası da AK Parti döneminde yapıldı. Yenişehir’de Büyükşehir Belediyemizin genişletme çalışmasını yeni bitirdiği yolun vatandaşımıza ne kadar kolaylık sağladığını görmeye gitmek istesek ya da Kumarhane yerine milletimizim emrine sunulan Seka Park’a gidip hava alalım desek, meydanın önündeki tramvayı kullanacağız ki, bu rahat, konforlu ve çevreci toplu taşıma aracını da, herhalde söylemeye gerek yok, AK Parti olarak yine biz yaptık.

"DAHA BULUŞMADAN HİZMETLERİ GÖSTERMİŞ OLDUM"

Belki dönüşte meydana bakan Yeni Cuma Camiine de uğrarız. Restorasyonu yeni bitti. Son olarak boya ve sıvanın altında kalan tarihi taş duvarlar ortaya çıkarıldı. Kapıları, avlusu herşeyi ilk günkü halini aldı. AK Parti’nin yıllardır tarihimize nasıl sahip çıktığını da burada görmüş oluruz. Diyeceğim o ki, daha buluşmadan ben belli başlı hizmetleri kendisine göstermiş oldum. Herhalde kafidir."

18 May 2021 - 12:03 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.