Özel ve anlamlı günlerde şehit aileleri ve gazilerimizi unutmayan Vali Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Gebze, Çayırova, Körfez ve Derince ilçelerimizde ikamet eden şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu.
İLK ZİYARETLER GEBZE İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Şehitlerimizin emanetlerini önemseyen, onlarla bir araya gelerek özel bir ilgi gösteren, dertlerini dinleyen ve çözüm için gerekli imkanları oluşturan Vali Seddar Yavuz, ilk ziyaretlerini Gebze ilçemizde ikamet eden Şehidimiz Bülent Kır ve Gazimiz Erdal Öztürk’ün ailelerine gerçekleştirdi. Şehidimizin emanetlerine ve Gazimize bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Yavuz: “Her daim sizlerin yanınızda olduğumuzu bilin. Sizleri seviyoruz. Sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
ZİYARETLERİN İKİNCİ AYAĞI ÇAYIROVA İLÇEMİZE OLDU
Vali Seddar Yavuz, Gebze’deki ziyaretlerinin ardından Çayırova ilçemizde ikamet eden Şehidimiz Erdem Demir ve Gazimiz Erdal Öztürk’ün ailelerini ziyaret etti.
Şehidimizin ve gazimizin ailelerinin bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Vali Yavuz: “Sizler; bu topraklarda huzur ve güven içinde yaşamımızı sağlayan kahramanlarımızın emanetlerisiniz. Sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
BİR SONRAKİ ZİYARET KÖRFEZ İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Körfez ilçemizde ikamet eden Şehidimiz; Osman Gazi Çetingöz’ün emanetlerinin hal ve hatırlarını soran Vali Yavuz: “Kutsal değerleri için fedakârlıklarda bulunan şehitlerimizin emanetleri ile Ramazan Bayramında bir arada olmak, bizim için bir onurdur. İsteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
SON ZİYARET DERİNCE İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİ
Şehitlerimizin emanetleriyle bir araya gelen ve onlara özel bir ilgi gösteren Vali Seddar Yavuz; Derince ilçemizde ikamet eden Şehidimiz; Polis Memuru Ahmet Can ve Gazimiz Erkan Yel’in ailelerini ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorup, Ramazan Bayramlarını tebrik etti. Dualar eden, mutlulukları yüzlerinden okunan gazilerimiz ve şehitlerimizin aileleri: “Sizin evlerimize gelerek bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk. Allah devletimize zeval vermesin.” diyerek Vali Yavuz’a, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.