Kemal Taha Hülagü'ye yeni görev!

Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesinde konkordato başvuru süreci devam eden İzmit Özel Poliklinik Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi’ne konkordato komiseri olarak KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün oğlu Dr. Kemal Taha Hülagü atandı

Kemal Taha Hülagü'ye yeni görev!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü’nün oğlu Kemal Taha Hülagü’nün geldiği görevler dikkat çekiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürü, KBB Özel Kelam Müdürü, Cumhurbaşkanlığı Kamu Diplomasi Koordinasyon Kurulu üyeliği gibi görevler yapan ve gündemde kalan oğul Hülagü’ye yeni bir görev daha geldi.

BU KEZ DE KONKORDATO KOMİSERİ OLDU

Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nden yapılan açıklamada, “Davacı İzmit Özel Poliklinik Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi tarafından mahkememizde açılan konkordato davası nedeniyle; Davacı şirkete mahkememizce 18/03/2021 tarihli karar ile konkordato komiseri olarak Ahmet Cemkut Badem ve Hakan Çebi yanında Kemal Taha Hülagü‘nün de atanmasına karar verilmiş ve İİK’nun 288/2 maddesi ve ilgili maddeleri çerçevesinde atanan konkordato komiserinin ilanına karar verilmiştir.”

29 Mar 2021 - 11:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.