Güngör Arslan ile Faruk Bostan adliyeye sevk edildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Güngör Arslan, Faruk Bostan ve beraberindeki 5 kişi adliyeye sevk edildi

Güngör Arslan ile Faruk Bostan adliyeye sevk edildi
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler dün İzmit’te farklı adreslere eş zamanlı baskın gerçekleştirmişti. ‘Nitelikli Yağma’ ve Şantaj iddiaları’ ile Kocaeli Ses Gazetesi yazarı Güngör Arslan, gazetenin imtiyaz sahibi Can Çiğit, reklamcısı Seda K., Kocaeli Halk Gazetesi imtiyaz sahibi Faruk Bostan, Ümit Rende gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan isimlerin ev ve işyerlerinde de arama gerçekleştirilmişti. Şahıslarla ilgili 8 müştekinin şikayetinin bulunduğu öğrenildi. İşlemlerinin ardından 5 kişi bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

12 Mar 2021 - 10:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.