Prometeon'dan emeklilere tören

Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi, Pirelli marka premium endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon Türkiye’nin 16-30 yıl arası görev yapan 15 çalışanı yapılan törenle emekli oldular

Prometeon'dan emeklilere tören
Haber albümü için resme tıklayın

Prometeon Türkiye, 16-30 yıl arasında görev yapan 15 emektar çalışanını gerçekleştirilen bir törenle emekliliğe uğurladı. Prometeon’un İzmit’teki fabrikasında düzenlenen törene koronavirüs nedeniyle alınan önlemlerle beraber kısıtlı bir katılım sağlanırken, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edildi. Törende, Fabrika Direktörü Bahadır Özer ile birlikte, İnsan Kaynakları ve Kalite ekipleri ile birlikteLastik İş işyeri temsilcileri ve kısım şefleri hazır bulundular. Prometeon Türkiye Fabrika Direktörü Bahadır Özer, çalışmaları süresindeki emekleri ve katkılarından dolayı çalışanlara teşekkür ederek, emeklilik hayatlarında mutluluklar diledi.

Prometeon'dan emeklilere tören

“PLAKETLERİ VERİLDİ”

Konuşmaların ardından emekli olan 15 çalışan; Birol Erdem, Ufuk Yurdakul, Gürcan Aslan, Çetin Filiz, İsmail Özmen, Mehmet Özdemir, Selahattin Koç, İsmail Bilir, Vedat Muslu, Akın Çeviker, Ahmet Çevik, Kemal Baybek, Mustafa Yıldırım Bostan, İsmail Asakkaya, Bayram Ali Topçu’ya plaketleri takdim edildi.

Prometeon'dan emeklilere tören

08 Şub 2021 - 09:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.