Kocaeli'de değişim zamanı!

İş arkadaşlarınızla, aileniz, dostlarınız, sevdiklerinizle ya da tek başınıza rahatlıkla katılabileceğiniz etkinlik, size değişmek için gerekli özgüveni, isteği, kararlılığı ve içtenliği kazandıracak.

Dünya Değişim Akademisi Uzmanları, “Kendini değiştir, dünyan değişsin; dünyanı değiştir, dünya değişsin” diyerek, herkesi yenilenmek, gelişmek, değişmek için yeni yılın ilk günlerindeki bu değişim odaklı festivale davet ediyor.

9 ÇALIŞMA YAPILACAK 

Dünyanın en güçlü ve kadim tekniklerinin uygulanacağı programda eğlence, bilgelik ve unutulmayacak bir interaktif söyleşi var. Özgüven, yaratıcılık, içsel güç ve saf sevginin güçlendirilmesine yönelik 4 özel çalışma ve nefes, biyoenerji, konsantrasyon, gevşeme, vücut çalıştırma seansları ile toplamda 9 çalışma yapılacak. Dünya Değişim Akademisi’nin Ocak ayı festivali, eşsiz körfez manzarasıyla Kocaeli - Wellborn Luxury Hotel’de düzenleniyor. Otelin SPA, hamam ve havuz imkanlarından ücretsiz yararlanılabilir. Yaşamınızı yenilemek, zamanınızı huzur ve enerji dolu geçirmek için birebir.

FESTİVAL PROGRAMI

Wellborn Hotel, Kocaeli 27-28 Ocak 2018 

27 Ocak Cumartesi

11.00 – Özgüven çalışması

12.30-  Kahvaltı

14.30 –Konsantrasyon çalışması

15.30 - Nefes çalışması

17.00 – Yaratıcılık çalışması 

18.45 - Akşam Yemeği

19:45 - Dans Gösterileri

20.00 - İnteraktif söyleşi - Tüm Sorulara Cevaplar

28 Ocak Pazar

08.00 – İçsel güç çalışması

09.30 -  Kahvaltı

12.30  - Vücut çalıştırma teknikleri

13.30  - Gevşeme çalışması 

15.00 – Saf Sevgi çalışması

24 Oca 2018 - 13:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.