ÇAYIROVA BELEDİYESİ YAZ OKULU
Çayırova Belediyesi yaz okulları kayıtları başladı. Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, jimnastik, karate, müzik, resim, drama branşlarında açılacak yaz spor okulu kayıtları bilgi evleri ve anne çocuk kulüplerine, yüzme branşı kayıtları ise yarı olimpik yüzme havuzunu yapılacak.13 Haziran’da son bulacak kayıtlar için nüfus cüzdanı fotokopisi, bir adet fotoğraf, başvuru formu ve ikametgâh gerekiyor. Eğitimler, Bilgievleri, kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunda gerçekleşecek.
SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLER
13 Haziran’da kayıtların sona ermesinin ardından 17 Haziran’da Yaz okulları başlayacak ve 2 Ağustos’ta sona erecek. Yaz okulu kapsamında anne çocuk kulüplerine 2013-2014 doğumlu çocuklar kayıt yaptıracak ve Kur’an-ı Kerim eğitiminin yanı sıra çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler de yapabilecekler.
İSTEDİKLERİNİ SEÇEBİLECEKLER
1. sınıftan 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerin faydalanabileceği bilgievlerinden,1. sınıflar Kur'an-ı Kerim derslerinin yanı sıra okuma yazma dersleriyle de eğitimlerine katkı sağlayacaklar.2 ile 8. sınıf arası öğrenciler de diğer ders ve etkinliklerden istediklerini seçebilecekler. Öte yandan Ramazan ayı boyunca yetişkin bay ve bayanlara yarı olimpik yüzme havuzu ücretsiz hizmet verecek. Ücretsiz bayan seansları; Salı, Perşembe ve Pazar günleri 22.00-23.00, 23.00 - 24.00 ve 24.00 - 01.00 saatleri arasında. Ücretsiz Bay Seansları ise Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00 - 23.00, 23.00 - 24.00 , 24.00 - 01.00 saatleri arasında gerçekleşecek.
YAZ OKULU KAYIT İÇİN GEREKENLER
13 Haziran’da son bulacak kayıtlar için nüfus cüzdanı fotokopisi, bir adet fotoğraf, başvuru formu ve ikametgâh gerekiyor. Eğitimler, Bilgievleri, kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzunda gerçekleşecek.
Çayırova haberleri için tıklayın
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.