AHMET YALÇINÖZ
Bugün sabah MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz beraberindeki heyetle birlikte İzmit İlçe Sağlık Müdürü Nazif Aksoy’u ziyaret etti. MHP’li heyette KOMİAD Başkanı ve MHP İl Başkan Yardımcısı Duran Topuz, MHP’li İzmit Belediye Meclis Üyesi Engin Duymaz, MHP İl Başkan Yardımcıları Sami Acıkök, Tuncay Batı ve MHP İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Adem Köse yer aldı.
MEYVELİ MORAL ZİYARETİ
Heyetin bir sonraki durağı İzmit SEKA Devlet Hastanesi oldu. Başhekim Sadullah Kıvanç Tunç’u makamında ziyaret eden heyet özverili çalışmalarından dolayı Tunç ve ekibine takdir ve tebriklerini ileterek başaralar diledi. Heyet son olarak Kocaeli Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Çakır’ı ziyaret ederek Adem Çakır nezdinde tüm devlet hastanesi çalışanlarını pandemi dönemindeki özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi. MHP’li heyet her üç ziyarette de beraberinde getirmiş oldukları kasalar dolusu meyveleri sağlık çalışanlarına ikram etti.
"RANT PEŞİNDE KOŞANLARI MİLLETİMİZE HAVALE EDİYORUZ"
Ziyaretler sonunda basına kısa bir açıklama yapan MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz şunları söyledi: “Bugün İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu program kapsamında İzmit’te bulunan üç güzide sağlık kurumu ve yöneticilerini il yöneticilerimizle birlikte ziyaret ettik. Malumunuz son dönemde uygulamaya giren ilave tedbirlerin olumlu sonuçlarını görmekten son derece memnun olduk. Sağlık çalışanlarının son derece yüksek moral ve motivasyon ile mücadele ettiklerine şahit olduk. MHP olarak bu illetle yapılan mücadeleyi cephede yapılan mücadeleden farklı görmüyoruz. Onların çalışmalarını sabote eden ve buradan dahi siyasi rant devşirmenin peşinde koşanları milletimizin vicdanına havale ediyoruz. Ulu önderimiz Atatürk gibi biz de kendimizi Türk hekimlerine emanet ettik. Onların bu cansiperane mücadelesi sonunda Türkiye’nin bu süreçten fark yaratarak çıkacağına inanıyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene!”
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.