Bekirpaşa ve Alikahya ‘Tamam’

CHP İl Örgütü Bekirpaşa ve Alikahya’ya çıkartma yaptı. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ‘Bekirpaşa ve Alikahya 24 Haziran’a Tamam’ dedirtti

Türkiye’nin şafak saydığı 24 Haziran seçimleri için saha çalışmalarını hızla sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü, iftar sonrasında Bekirpaşa ve Alikahya Mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Programa CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Sekreteri Hüseyin Acurman, İl Saymanı Naim Keskin, İl Bilişim Sorumlusu Metin Düzgün, İl Başkan Yardımcısı Harun Özgür Yıldızlı, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İzmit İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Orhan, 9 ilçenin Gençlik Kolu Başkanları ve ziyaret edilen bölgelerin mahalle temsilcileri katıldı. Bekirpaşa ve Alikahya Mahallesi’nde sıkılmadık el bırakmayan partililer, iftar sonrası gittikleri bölgelerdeki esnaf ve halkla sohbet etti.

HALKIN YOĞUN İLGİSİ

İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve beraberindeki partililer, halkın yoğun ilgisi ile karşılaştı. Ziyaret ettikleri her yerden ’24 Haziran’da bu iş Tamam’ sözleriyle uğurlanan CHP’lilerin iftar sonrası ilk durağı Bekirpaşa Mahallesi oldu. Esnaf dükkanlarını ve kahvehaneleri ziyaret eden partililer sokağın nabzını tutarak seçimlerle ilgili olarak halka beklenti ve isteklerini sordu. Partinin Kocaeli milletvekili adayları ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili olarak aldıkları olumlu görüşler herkese ‘Bekirpaşa Tamam’ dedirtti. Bekirpaşa’nın ardından Alikahya’ya geçen heyet burada da ziyaretlerini sıcak karşılamalarla sürdürdü. Yoğun çalışmanın ardından CHP’liler partinin Alikahya seçim bürosunu ziyaret ederek programı sonlandırdı.

01 Haz 2018 - 10:28 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.