Darıca’da başvuruları Ufuk Acay alıyor!

31 Mart yerel seçimleri için belediye başkanlığına aday adayı olması beklenen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, süreçle ilgili örnek bir davranışta bulundu. Bıyık, başvuruları yardımcısının almasını istedi.

Darıca’da başvuruları Ufuk Acay alıyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Yakın bir zamanda aday adayı olmak için görevinden istifa edecek olan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, süreçle ilgili ön planda olmama kararı aldı. Örnek bir davranışta bulunan Bıyık, teşkilattaki sorumluluğu yardımcısı Siyasi Hukuk İşler Başkanı Avukat Ufuk Acay’a bıraktı. Bıyık gibi adaylık düşünen kişilerin başvuruları Acay tarafından kabul edilecek. Acay, dün ilk kabulünü gerçekleştirdi.

07 Kas 2018 - 16:13 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.