CHP’DEN AÇIKLAMA
İzmit Belediyesi’nin destekleri ile Seka Park’ta yapılan SanatFest etkinliklerine katılan DJ Kardelen Başak Altınsoy’a ait olduğu iddia edilen sosyal medya paylaşımı dün akşam saatlerinde beri İzmit’in gündeminde. Paylaşımların ortaya çıkması ile birlikte sosyal medyada İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ve İzmit Belediyesi’ne adeta linç kampanyası başladı. Linç kampanyası sonrası CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar açıklama yaptı. 30 Ağustos coşkusu birilerini rahatsız mı etti? Başlığı ile açıklama yapan Çakar, “ Seçildiği günden bu yana İzmit'te bir şeylerin daha iyi olması için mücadele eden ancak hem AKP Meclis Üyeleri hem de birtakım çevreler tarafından sürekli sabote edilmeye çalışılan İzmit Belediye Başkanımız Sayın Fatma Kaplan Hürriyet'e yönelik asılsız ithamlar ne yazık ki devam etmektedir.” Dedi.
“ÇAMUR TUTMAYACAK”
Açıklamasının devamında DJ konusuna değinen Çakar, “Son olarak sanat festivalinde yer alan bir DJ'in mahkeme kararı ile kendisine ait olmadığı kanıtlanmış bir hesap üzerinden yapılan paylaşımlardan yola çıkarak Başkanımızı karalama çabasına girilmiştir. Türkiye Cumhuriyetine, Atatürk ilke ve inkılaplarına, bayrağına ve vatanına sonsuz aşkla bağlı olan ve yıllar sonra İzmit'te 30 Ağustos Zafer Bayram'ının gerçek bir zafer tadında gerçek bir bayram ruhu ile kutlanmasını sağlayan Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet'e bu konu üzerinden atmaya çalışılan çamur tutmayacak, atanların eline yüzüne bulaşacaktır.” İfadelerini kullandı.
"ORTALIĞI KARIŞTIRMA NİYETİ"
Açıklamasının sonlarına doğru çakar, “Güzel İzmit'imizde yıllar sonra Cumhuriyetin ve Atatürk'ün izlerinin görülmesi birilerini rahatsız etmiş olacak ki yine kendilerine yakışır şekilde arkalardan dolaşarak ortalığı karıştırmak niyetine girmişler. İzmit halkı belediye başkanının ne kadar Milliyetçi ne kadar vatansever olduğunun bilincindedir ve her yerde sevgisini ve saygısını göstermektedir.”
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.