Çocuklar istedi belediye yapıyor

Başkan İsmail Baran, İlimtepe 3. Etap’ta incelemeler sırasında çocukların, ‘topumuz kaçıyor’ demesi sonrası tel örgüyü yenileme sözü vermişti. O söz tutuldu ve çevresi düzenlendi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle gezilerinde mahalle halkının yanı sıra çocukların isteklerine ve taleplerine de cevap vererek minik gönülleri fethediyor. Başkan Baran, İlimtepe’de incelemelerde bulunduğu sırada 3. Etap’taki basket sahasındaki çocuklarBaşkan Baran’ın yanına gelmiş, tel çitlerin eskimesi ve bazı bölgelerdeki eksiklik nedeniyle toplarının dışarı kaçtığını belirtmişti.

ÇİTLER YENİLENDİ

O gün çocuklara çitlerin yenilenmesi noktasında söz veren Başkan İsmail Baran’ın talimatları sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta içinde bölgedeydi. Eskiyen tel çitler ekipler tarafından yenilenirken, eksik bölgelerde de çalışma tamamlandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki spor sahalarında da çalışmalara başlanacağını ve belirli periyot çerçevesinde tamamlanacağını belirtti

09 Mar 2018 - 13:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.