Kocaeli Üniversite Hastanesi’nin çatısı aktı!

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, yağan sağanak yağışın ardından çatısı akmaya başladı. Hastane çalışanları çatının aktığını fark edince kovalarla önlem aldı

HASTANENİN ÇATISI AKTI 

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağışa teslim oldu. Geçtiğimiz yıllarda da aynı manzaranın yaşandığı Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yine çatı aktı. Hastane girişinde çatının aktığını fark eden personel, mecburen kovalarla önlem aldı. Kovaları gören vatandaş ise büyük bir şaşkınlık yaşadı.

21 Ağu 2019 - 09:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.