15 aylık Kadir Eren Altıntaş tümörle mücadele ediyor!

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Üyesi Mert Altıntaş’ın 15 aylık oğlu Kadir Eren Altıntaş, karaciğerdeki tümör nedeniyle hastalıkla boğuşuyor. Kadir Eren Altıntaş, özel bir hastanede ameliyatı için 30 bin TL’ye ihtiyacı var

15 aylık Kadir Eren Altıntaş tümörle mücadele ediyor!
Haber albümü için resme tıklayın

KADİR EREN ALTINTAŞ HASTALIKLA MÜCADELE EDİYOR 

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Üyesi Mert Altıntaş’ın 15 aylık oğlu Kadir Eren Altıntaş, minicik bedeniyle büyük bir hastalıkla mücadele ediyor. Minik Kadir Eren Altıntaş’ın karaciğerde tümör olduğu belirlenince hemen KOÜ Umuttepe Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

ÖZEL HASTANEDE AMELİYAT OLACAK 

Çocuğun acilen ameliyat edilmesi için doktorlar karar aldı. Ancak bu ameliyatı İzmir’de özel bir hastanenin yapmasına karar verildi. Özel hastane çocuğun ameliyatı için aileden 30 bin TL istedi. Ancak ailenin bu ameliyatı yaptırabilecek güçleri ne yazık ki yok. Minik Kadir Eren Altıntaş’a yardım etmek isteyenlerin Garanti Bankası’na Mert Altıntaş adına TR13 0006 2001 1390 0006 6920 60 nolu hesaba yardımda bulunabilecekleri duyuruldu.

GÜNDEM HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

05 Eyl 2019 - 12:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.