CHP İLÇE BAŞKANLARINDAN HÜRRİYET'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Ayrı ayrı gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde CHP Kocaeli Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Sırma Kaya, Derince Belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, belediye meclis üyesi Halil İbrahim Başçiftci, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Gençlik Kolları Kurultay delegesi Deniz Kartal ve ilçe yöneticileri, CHP Kartepe İlçe Başkanı Şerafettin Kırmızı ve ilçe yöneticileri yer aldı.Misafirlerini kapıda karşılayan ve hepsiyle yakından ilgilenen Başkan Hürriyet " İzmit'te aldığımız başarı ve diğer ilçelerimizde göstermiş olduğumuz yüksek performansla önümüzdeki dönemde çıtayı daha da yukarıya taşıyacağız" dedi
ÖZLENEN SOSYAL BELEDİYECİLİK YAŞANACAK
15 yıl aradan sonra İzmit Belediyesi'ni tekrar geri almanın gurur ve mutluğu içerisinde olduklarını söyleyen CHP İlçe Başkanları " Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ile İzmit'te istenilen, özlenen sosyal belediyecilik anlayışının yaşanacağına inancımız sonsuz. Başkanımızla şehrimiz daha yukarıya taşınacak ve gerçek anlamda Avrupa kenti olacak. Başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz" şeklinde konuştular.
FATMA KAPLAN HÜRRİYET:ÇITA DAHA DA YUKARIYA TAŞINACAK
Ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı partililere teşekkür eden Başkan Hürriyet de " bütün ilçeler olarak yoğun bir dönem geçirdik, önemli bir süreç atlattık. Bütün partililerimiz büyük kararlılık ve inançla çok iyi çalıştı ve ilçelerimizde iyi performanslar aldık. Ben bir dahaki dönem inanıyorum o çıta daha da yükseğe taşınacak. Herkesin emeğine, yüreğine sağlık" dedi
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.