İyi Parti Gebze İlçe Başkan yardımcıları Fevzi Kurt, Mehmet Esmer ve Gönül Vursal ile birlikte yönetim kurulu üyeleri, Gebze Emekliler Derneğini başkanı Ali Tunç ve yönetimini ziyaret etti.Emekliler derneğinde Ali Tunç’un ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete İyi Parti Gebze İlçe Başkan yardımcıları Fevzi Kurt, Mehmet Esmer ve Gönül Vursal ile birlikte yönetim kurulu üyeleri katıldı.
AYRI BİR PROGRAMI VAR
Emeklilerin sorunlarını dinleyen İyi Parti Yöneticileri, İyi Parti iktidarında neler yapılacağını anlattı. İyi parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Mehmet Esmer, Emekliler bizim kıdemli vatandaşlarımızdır, Yıllarca vermiş oldukları emeklerinden dolayı ülkemizde kabul gören önemli değer yapılarınızdandır. İyi Parti'nin engellilerle ilgili yaşam koşullarını İyileştirilmesi için ayrı bir programı vardır. Dedi
EMEKLİLER YOK SAYILMAKTADIR
İyi parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Fevzi Kurt, ömürlerinin büyük bir kısmı çalışmış, emekli olmuş vatandaşlarımızın, aldıkları maaş yetmemekte olup, birçoğu ek iş yada zor koşullarda inşaatlarda bekçilik yapmaktadır. Normalde, gelişmiş ülkelerde emekli olan bir vatandaş, seyahat edip, dinlenmektedir. Günümüz Türkiye’sinde ne yazık ki emekliler yok sayılmaktadır. Dedi.
SOMUT PROJELER DÜZENLENMİŞTİR
İyi parti Gebze ilçe başkan yardımcısı Gönül Vursal, Emekliler, çağdaş cumhuriyetimizin bu güne gelmesinde çok ciddi emekleri vardır. 14 yıllık AKP iktidarı Emeklilerimizi yok saymakta ve aldıkları maaş ortadadır. İyi Parti İktidarında emekliler için somut projeler düzenlenmiştir. Dedi.
BİZİ FAZLASIYLA MEMNUN ETTİ
İyi Parti Gebze ilçe yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emekliler Derneği Başkan Ali Tunç, Hatırlanmak güzel, emeklilerin varlığının hissedilmesi bizi fazlası ile memnun etti. Dedi.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.