İşten çıkarılanlar için ücretsiz avukatlık yapacak!

İzmit Belediyesi eski başkan yardımcısı Avukat İbrahim Bulut, işten çıkartılan işçilere destek olacağını açıkladı.

İşten çıkarılanlar için ücretsiz avukatlık yapacak!
Haber albümü için resme tıklayın

TEPKİLER DİNMİYOR

İzmit Belediyesi’nde sözleşmeli personel olarak görev yapan çalışanların sözleşmelerinin uzatılmayarak işten çıkartılmasına karşı gösterilen tepkiler dinmiyor. AK Partili birçok isim işten çıkartılan işçilere karşı tepkisini dile getirdi ve birçok kişi de destek olacağını dile getirdi. Bem-Bir-Sen karara karşı bugün İzmit Belediyesi’nin önünde eylem yapacak.

İŞTEN ÇIKARTILAN İŞÇİLERE DESTEK

Eski İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Avukat İbrahim Bulut da bu karara karşı tepkisini gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bulut, “Zulüm zalimden,ücretsiz avukatlık benden” ifadelerini kullanarak, işten çıkartılan işçiler için ücretsiz avukatlık yapacağını açıkladı.

GÜNDEM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

02 Oca 2020 - 11:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.