İzmit Belediyesi Müdürleri Umut Ongül ve Ayhan Varol görevden alındı

İzmit Belediyesi’nde hafta başında Temizlik İşleri Müdürlüğü yapan Umut Ongül ve ise Park Bahçeler Müdürü Ayhan Varol görevden alındı.

İzmit Belediyesi Müdürleri Umut Ongül ve Ayhan Varol görevden alındı
İzmit Belediyesi Müdürleri Umut Ongül ve Ayhan Varol görevden alındı
Haber albümü için resme tıklayın

UMUT ONGÜL VE AYHAN VAROL GÖREVDEN ALINDI

İzmit Belediyesi’nde yıllardır Temizlik İşleri Müdürlüğü yapan Umut Ongül görevden alındı. İzmit’te vatandaşlar son zamanlarda çevre kirliliği konusunda bir hayli şikayet etmeye başlamıştı. Şikayetlerin arttığı dönemde İzmit Belediyesi Temizlik işleri müdürü Umut Ongül görevden alındı. Öngül aynı zamanda Genç Kocaelililer Derneği Başkanlığı görevini yürütüyor.

2. İSİM

Umut Ongül ile birlikte görevden alınan bir diğer isim ise Park Bahçeler Müdürü Ayhan Varol oldu. Ayhan Varol Murat Ongül gibi Genç Kocaelililer Derneği Başkanlığı yapmıştı. Görevden alınan iki ismin yerine kimlerin atanacağı henüz bilinmiyor.

Umut Ongül

Ayhan Varol

İzmit Belediyesi haberleri için tıklayınız

27 May 2019 - 13:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.