Sahte Profesör doktor yakalandı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kendisini profesör doktor diye tanıtarak para aldığı tespit edilen kişiyi yakaladı

SAHTE PROFESÖR DOKTOR YAKALANDI 

Kocaeli ve İstanbul’da tanıştığı kişilere kendisini profesör doktor olarak tanıtıp sağlık kurulu raporu çıkartacağım diyerek para aldığı tespit edilen kişi yakalandı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sağlık kurulu raporu almak isteyen vatandaşlara kendisini “Profesör Doktor” olarak tanıtan H.K.’nın para alarak nitelikli dolandırıcılık yaptığı ihbarı üzerine harekete geçti. Kamu hastanelerinde bazı doktor ve hastane yöneticilerinin isimlerini kullandığı tespit edilen H.K., önceki gün ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen H.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ASAYİŞ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

25 Eyl 2019 - 15:58 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.