Kocaeli'de markette hırsızlık yapan şahıs tutuklandı!

İzmit'te marketten temizlik ürünleri çalan A.O. (33) güvenlik kamerasından belirlenerek yakalandı.

İzmit'te bir market zinciri çalışanları sayım yaptıklarında eksik ürünlerin olduğunu fark etti. Yaklaşık 150 TL olan deterjan ve hazır çorba gibi ürünlerin eksik olduğunu tespit eden market çalışanları, kamera kayıtlarını inceledi.

TUTUKLANDI

Bir kişinin ürünleri aldığını belirleyen market çalışanları durumu polise bildirdi. İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek ürünleri alan kişinin kimliğini tespit etti. İzmit Turgut Mahallesi'nde oturan A.O.'nun evine baskın düzenlendi. Gözaltına alınan A.O. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

28 Şub 2019 - 12:26 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.