Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İzmit’e geliyor

Kocaeli’ne gelecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Millet bahçesi” yapılması planlanan alanda inceleme yapacak. Çeşitli toplantılara katılacak.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM İZMİT'E GELİYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yarın Kocaeli’ne gelecek. İlimizde bir dizi temasta bulunacak olan Kurum, saat 10.00’da büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile toplantı yapacak. Kurum daha sonra Dilovası Kömürcüler OSB yönetimi ile toplantı yapacak. Bu toplantıda kaldırılması gündemde olan OSB konuşulacak. Bakan Kurum daha sonra “Millet bahçesi” yapılması planlanan alanda inceleme yapacak. Kocaeli Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek olan bakan Kurum daha sonra Kocaeli’den ayrılacak.

25 Haz 2020 - 16:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.