Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu: Çayırova 5 yıl daha kaybetmesin

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu, 31 Mart 2019 seçimleri için değil ‘Çayırova’nın geleceği için. Çayırova halkı kaynaklarıyla birlikte telafisi olmayan bir beş yıl daha kaybetmesin, çocuklarımız, gelecek nesiller burada yaşanmaz demesin, burada yaşamaktan mutluluk duyması için çalışıyoruz’’ dedi.

Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu: Çayırova 5 yıl daha kaybetmesin
Haber albümü için resme tıklayın

31 Mart 2019 Mahalli seçimleri yaklaştıkça siyasette haraketlilikte artıyor. Çalışmalarıyla halktan yoğun teveccüh gören Saadet Partisi Çayırova Belediye Başkan adayı Yusuf Aksu, yoğun çalışmalarına ek olarak bir yandan da adaylığıyla alakalı devam eden tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Önceki gün Yenimahalle Muhtar Adayı Ayhan Çakar ve azalarının tebrik ziyaretini kabul eden Aksu, önemli açıklamalarda bulundu.

‘TELAFİSİ OLMAZ’

Milli Görüş siyasetinin geleneği gereği siyasi çalışmaları hakkın rızası için yaptıklarını ifade eden Aksu, Saadet Partisi olarak 31 Mart 2019 seçimleri için değil ‘Çayırova’nın geleceği için. Çayırova halkının kaynaklarıyla birlikte telafisi olmayan bir beş yıl daha kaybetmemesi için çocuklarımız ve gelecek nesiller burada yaşanmaz dememesi, burada yaşamaktan mutluluk duyması için çalışıyoruz’ dedi. Aksu son olarak Yenimahalle Muhtar adayı Ayhan Çakar ve ekibine başarılar diledi.

17 Şub 2019 - 14:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.