Hakan Çakar, Aydın Ünlü'nün kafası karışık

MHP Kocaeli İl Başkanı  Aydın Ünlü bugün yaptığı basın açıklamasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'i işaret ederek "Huzurevi inşaatından 300 bin TL istemiş midir? " diye sormuştu. CHP İzmit İlçe Başkanı o sözleere cevap verdi.

MHP Kocaeli İl Başkanı  Aydın Ünlü bugün yaptığı basın açıklamasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e seslenerek,"Tüm meclis üyeleri ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e seslenmek istiyorum: Huzurevi inşaatından 300 bin TL istemiş midir? Belediye başkanlarının görevi problemleri çözmektir. Bazı müteahhitlerin gazına gelerek yürütmeyi durdurmaya çalışmak yanlıştır. Huzurevi inşaatını kimse engelleyemeyecektir. Biz bu konunun takipçisiyiz. Valimizi ve büyükşehir belediye başkanımızın bu konuyla ilgilenmelerini bekliyoruz. Ne engel varsa yıkıp, geçsinler” ifadelerini kullanmıştı.

Bugün toplanan İzmit Belediye Meclisinin ardından da CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar Ünlü'nün sözlerine yanıt verdi.Çakar açıklamasında şu ifadeleri kullandı.Sayın Ünlü, menfaatine ters bir durum olduğunda sürekli bir haberini duyuyoruz. Muhalif kanadına hevesli görünüyor.  Bu konuda gerçek olan bir durum var ki o da: Sn. Ünlü’nün; bu tarz polemiklerin dışında, sanırım partisine ve bulunduğu ittifakına da katkısının pek olmadığı görülmektedir. İftiralar üzerine bir politika uygulamaya çalışan Ünlü’ ye şunu söylemek isterim ki; bu iddialar da her zaman olduğu gibi boştur, karavana Sayın Ünlü…

HALKA HİZMET İÇİN GELDİ

Fatma Başkanın, bu halka hizmet etmek için göreve geldiğini, ve vekillik döneminden bugüne göstermiş olduğu hassasiyetini, Belediyecilik döneminde de devam edeceğini her fırsatta iletmektedir. Bugün de Meclis toplantısında; Ilımlı bir tavırla, konu ile ilgili interaktif bir konuşma yapmış ve iddiaların olduğunu; fakat bilgisi olmadığını iletmiştir. Buna rağmen halen ‘’ yine’’ “ezin geçin” gibi yine bir kadına söylenmeyecek ibarelerle, kelime oyunlarıyla itham edilmektedir. Sn Ünlü’ye , daha önce de barışçıl bir politika uyguladığımızı ve böyle olması için de gereken hassasiyeti göstereceğimizi belirtmemize rağmen, anlaşılıyor ki  bu tavrından vazgeçemiyor.

ÜNLÜ'NÜN KAFASI KARIŞIK

Fatma Başkan her zaman, vatandasın yararına olacak işler için çalışmakta ve hukuken gereği neyse ona göre, ilgili konuları değerlendirmekte ve meclis toplantılarını canlı olarak halkla paylaşmaktadır. Zeminleri sallanan bazı kişilerin, sendelememek için bu tavırları sergilemesi normaldir. Hanı zorda kalan, haksız olan çok gürler misali. Cumhurbaşkanlığı sistemine de bu anlamda atıfta bulunma fırsatı bulan Ünlü ’nün bence kafası karışmış.

ŞÜPHEMİZ DÜN DE YOKTU BUGÜN DE YOK

Kendileri, iktidar dahilinde istedikleri gibi (ranta dayalı) KHK’larla değişiklikler yapabilmiş; şimdi pek fırsat bulamadıkları için, çamur at izi kalsın ile mağdurluk oynuyorlar. CHP den bir halt olmaz diyen Ünlü ’ye sunu söylemek isterim ; buna da halkımız sandıkta cevap vermiştir, HDP ve FETO söylemiyle sürekli   aynı saftasınız iddialarına da yine halkımız gerekli cevabı sandıkta vermiştir. Hatta ve hatta Kandil’e gönderme yapan Ünlüye hatırlatmak isterim ki; secimden önce “denize düsen yılana sarılır” hesabı Kandilden medet uman kendi ittifaklarıdır.Kendi ittifakları içinde sürekli ayrışan, AKP’nin ittifakı olan MHP’ye iş sahası yaratmadığı da, kendi itiraflarıdır.

Partizan olmayan, gerçek ihtiyaç sahiplerine ve iş yapacak olan herkese Fatma Başkanın katkısı ve yardımı olacağından şüphemiz dün de söyledik yoktu, bugün de yoktur.

güncel haberler için tıklayın

02 Tem 2019 - 18:21 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.