Hürriyet EYT’lilere destek verdi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Belsa Plaza önünde kurulan EYT çadırına ziyarette bulundu. Hürriyet, belediye olarak EYT’lilere her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Hürriyet EYT’lilere destek verdi
Haber albümü için resme tıklayın

HÜRRİYET’TEN EYT’LİLERE DESTEK

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Kocaeli Dernek Başkanı Zekeriya Akbulut’un öncülüğünde Belsa Plaza Önünde kurulan EYT çadırına ziyarette bulundu. Hürriyet, ziyaretinde EYT’li vatandaşlara İzmit Belediyesi olarak her türlü desteği sunacaklarını belirtti. Hürriyet ‘Başkan Hürriyet "Mağduriyetinizin giderilmesi noktasında verdiğiniz mücadelede sizleri destekliyoruz" dedi.

GÜNDEM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

21 Kas 2019 - 14:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.