Kartal'da 8 katlı bina çöktü: 1 ölü 4 yaralı

İstanbul, Kartal'da 8 katlı bina bilinmeyen bir nedenle çöktü. Yıkılan 8 katlı binada bulunan 14 dairenin de dolu olduğu açıklandı.

Kartal'da 8 katlı bina çöktü: 1 ölü 4 yaralı
Kartal'da 8 katlı bina çöktü: 1 ölü 4 yaralı
Haber albümü için resme tıklayın

Kartal Bankalar Caddesi'nde 8 katlı bina bilinmeyen bir nedenden dolayı çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

EN AZ 20 YILLIK BİNAYDI

Kartal ilçesi Cevizli Mahallesinde çöken 7 katlı binada 24 daire ile zemin katta bir atölyenin çalıştığı öğrenildi. Enkaz altında kalan vatandaşlar olduğu bildirildi. Civar ilçelerden de itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

ENKAZ ALTINDA KALANLAR ARANIYOR

Çevredeki vatandaşlar ilk anda enkaza müdahale etmeye çalıştı. Tanıklar, binanın enkazından ses geldiği bilgisini paylaştı.

İLK İNCELEMELERE GÖRE 1 ÖLÜ 4 YARALI

Enkazdan çıkarılanlar arasında 1 ölü, 4 yaralı olduğu öğrenildi. Ölü ve yaralıların henüz kimliği bilinmezken ekipler çevrede çalışmalarını sürdürüyor.

MUHTAR AÇIKLAMA YAPTI

Cevizli Muhtarı Memiş Dikilidaş, binanın 40 yaşın üzerinde olduğuna dikkat çekerek, "Yıkılan binanın zemin katında bir tekstil atölyesi faaliyet gösteriyordu. Aktif olan atölyede 20 kişi zaman zaman çalışıyordu. Apartmanda 24 mesken bulunuyor. Daha önce mahallemizde her hangi bir sebeple bina çökmedi. Yıkılan bina eski 40-50 yaşında bir binaydı. Ancak şimdiye kadar her hangi bir sıkıntı olduğu bilgisi gelmedi. Yıkımın neden kaynaklandığını bilmiyorum" dedi.

06 Şub 2019 - 16:55 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.