İzmit Belediyesi soruşturmasında 5 isim tahliye edildi

İzmit Belediyesi soruşturmasının ana dosyasında tutuklu bulunan Gökhan Ercan ve Cemil Yılmaz tahliye edildi. Ruhsat soruşturması kapsamında tutuklanan Kudret Şimşek, Cengiz Acar ve Ali Paşa Naipoğlu da serbest bırakıldı

İzmit Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan isimlerle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Ana dosya kapsamında tutuklu bulunan Gökhan Ercan ve Cemil Yılmaz tahliye edilirken, ruhsat soruşturması kapsamında tutuklanan Kudret Şimşek, Cengiz Acar ve Ali Paşa Naipoğlu’nun da tahliye edildiği öğrenildi.

ANA DOSYADAN 2 TAHLİYE
Soruşturmanın ana dosyası kapsamında tutuklanan eski CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ile Cemil Yılmaz hakkında tahliye kararı verildi. İki isim, kararın ardından cezaevinden çıktı.

RUHSAT SORUŞTURMASINDA 3 TAHLİYE
Öte yandan soruşturmanın ruhsat ayağında da tahliye gelişmesi yaşandı. Ruhsat soruşturması kapsamında tutuklanan Kudret Şimşek, Cengiz Acar ve Ali Paşa Naipoğlu’nun da tahliye edildiği belirtildi. Böylece İzmit Belediyesi soruşturması kapsamında farklı dosyalarda tutuklanan toplam 5 kişi tahliye edilmiş oldu.

SORUŞTURMADA SÜREÇ DEVAM EDİYOR
Yaşanan tahliyelerin ardından soruşturmadaki adli süreç devam ederken, dosya kapsamında yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

04 Eyl 2026 - 09:46 - Gündem

Muhabir  Haber Merkezi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Fikir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Fikir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Fikir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.